Van individuele coaching, thema(sport)clinics en talks tot digitale cursussen.

De lessen uit de kooi gegoten in verschillende trainingen en programma’s.

In de kooi ontdekte ik mijn kracht.
Ik geef deze levenslessen graag aan jou door.

Osu – Marloes

Sport clinics

Maak kennis met MMA of grappling gegeven door Marloes. Anderhalf uur lekker sporten en zweten in een veilige omgeving.

Bedrijfstrainingen

Uit het hoofd en in het lichaam, samen werken aan bedrijfsspecifieke thema’s met MMA als leidraad. Veilig, leuk en effectief. Optioneel: een talk van Marloes vooraf.

Company Senses: samen met top-strateeg Miriam Bovendeerd, in het bezit van 20 jaar ervaring aan digitale transformaties, helpt Marloes bedrijven om hun medewerkers weer on track te krijgen. Van individuele coaching, thema(sport)clinics en talks tot digitale cursussen; de kern van Company Senses is om deelnemers inzicht te geven in hun purpose

Thema workshops

Marloes gebruikt MMA als tool om contact te maken met de power die in iedereen zit. Een shortcut om bij de kern van zichzelf te komen en echt contact met anderen te maken.

FemForce, in samenwerking met Milou Turpijn, editor in chief van Women’s Health en yogi-instructor, organiseert Marloes FemForce. Een event waarbij de martial arts en yoga elkaar aanvullen en overlappen. Deelnemers gaan aan de hand van yoga en MMA écht contact maken. Met zichzelf en elkaar.

Coaching

Uit het hoofd en in het lichaam en dan onderzoeken wat er in je zit. Daar gaan de coachingsessies van Marloes over. In anderhalf uur gaat zij samen met jou opzoek waar de pijnpunten en kracht in jou zitten.

Hoe?
Niet door alleen te praten maar door eerst te gaan voelen en ervaren. Je start met lekker bewegen aan de hand van leuke MMA-oefeningen. Leuk is key.

In een plezierige omgeving voel je je veilig en dat is nodig om stappen te durven en willen zetten. Zo kom je tijdens anderhalf uur bewegen en praten met Marloes tot (nieuwe) inzichten over jezelf.

Ga je anderhalf uur aan één stuk door sporten? Helemaal niet. Gemiddeld ben je 45 – 60 minuten rustig aan het bewegen met veel pauzes tussendoor. De sessies zijn maatwerk en zijn daarom voor iedereen anders.

Je kunt een eenmalige sessie boeken of de 3 themasessies volgen.

Impressie

Wil je een clinic van Marloes aanvragen?

Stuur een mailtje en je krijgt binnen een dag reactie.